Partnerství a účast týmu EDIH NEB na akci EDIH Twister Česko + Sasko

21.9. 2023 se náš tým EDIH NEB – Zdeňka Doležalová, Jiří Vojtěch, Zdeněk Nahodil a Zdeněk Runštuk za Agenturu regionálního rozvoje, Veronika Pourová a Michal Svoboda za Univerzitu Hradec Králové a Lenka Hanušová za TUL CXI zúčastnil akce EDIH Twister Česko + Sasko konané v prostorách Inovační centrum Ústeckého kraje (ICUK).

Akci zorganizovala Tereza Šamanová (CzechInno, z.s.p.o. a Cybersecurity Innovation Hub – EDIH CIH), za EDIH CIH se rovněž zúčastnil Tomáš Pitner, Technologické centrum Praha a Enterprise Europe Network CZ reprezentoval Petr Hladík, EDIH ČVUT David Pešek a domácí Inovační centrum Ústeckého kraje (ICUK) bylo představeno Janem Wedlichem, Petrem Achsem a Tomášem Sivičkem.

Za německé EDIH se akce zúčastnili Sebastian Wenz (EDIH Saxony – Lipsko), Carsten Heintze a Katharina Quecke-Metzner (EDIH pro_digital – Wildau), Maximilian Wunsch (EDIH BMH – Weimar) a Marina Henniger za Enterprise Europe Network.

Děkujeme za příležitost poznat další 2 české a 3 německé EDIH. Poznání dalších EDIH ze Saska, sdílení zkušeností a kontaktů bylo velmi cenné stejně tak jako diskuse o možnostech budoucí přeshraniční spolupráce.

Více o akci:
https://czechinno.cz/edih/edih-twister/

Přejít nahoru