Školení AI do škol 13.5. 2024 Železný Brod

Zveme učitele a ředitele ze ZŠ i SŠ na školení Umělá inteligence do škol. Setkáte se s předními odborníky na AI ve školství a čeká na vás bohatý doprovodný program. KDY: 13.5. 2024, KDE: Střední uměleckoprůmyslová škola sklářská Železný Brod.

Umělá inteligence (AI) zavítá 13.5. 2024 do Železného Brodu. Učitelé a ředitelé ZŠ a SŠ poznají šikovné nástroje AI a jak je snadno využít ve výuce jejich předmětů. Těšit se mohou i na bohatý doprovodný program v podobě návštěvy sklářské huti a dílen (praktické ukázky studentských prací).

Program akce
Registrace , vstup ZDARMA, počet míst je omezen na 40.

Digitalizace a využití umělé inteligence rezonuje současnou společností. Jaké jsou výhody a jaká rizika? Přijďte se 13.5. 2024 podívat na Střední uměleckoprůmyslovou školu sklářskou na školení Umělá inteligence do škol pro učitele a ředitele škol. Setkáte se s odborníky Václavem Maněnou, Janem Berkim a Pavlem Kopřivou.

Akce je vhodná pro učitele a ředitele základních i středních škol. Dozvíte se, jak umělou inteligenci implementovat do výuky humanitních i technických předmětů.

Jedná se již o třetí školení v Libereckém kraji. Učitele zaujaly především praktické ukázky nástrojů AI, příklady inspirativní praxe a možnost diskutovat s předními odborníky, kteří se AI ve školství zabývají.

Událost na sociálních sítích: LinkedIn, Facebook

Pořadatelem je projektový tým EDIH Northeast, ARR – Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o.

Přejít nahoru